جلسه همفکری، آموزشی- توجیهی تشکیل و راه‌اندازی کانون‌های سلامت محله در اردبیل

۱۵ آذر ۱۳۹۷ | ۱۲:۱۲ کد : ۵۲۶۴ اخبار
تعداد بازدید:۷۷۸
در راستای اجرای برنامه‌های اجتماعی شدن سلامت، جلسه همفکری آموزشی- توجیهی، تشکیل و راه‌اندازی کانون سلامت محلات در شهرستان اردبیل در روز سه‌شنبه مورخه ۱۳ آذر ماه ۹۷ با حضور آقایان دکتر رئیسی معاونت اجتماعی دانشگاه، دکتر نخستین معاون امور بهداشتی دانشگاه و مدیران شبکه‌های بهداشت و درمان استان و نمایندگان ادارات مرتبط و همچنین با حضور اصحاب رسانه و صدا و سیما در سالن اجتماعات دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید.

در راستای اجرای برنامه‌های اجتماعی شدن سلامت، جلسه همفکری آموزشی- توجیهی، تشکیل و راه‌اندازی کانون سلامت محلات در شهرستان اردبیل در روز سه‌شنبه مورخه ۱۳/‏۰۹/‏۹۷‬ با حضور آقایان دکتر رئیسی معاون اجتماعی دانشگاه، دکتر نخستین معاون امور بهداشتی دانشگاه و مدیران شبکه‌های بهداشت و درمان استان و نمایندگان ادارات مرتبط و همچنین با حضور اصحاب رسانه و صدا و سیما در سالن اجتماعات دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید.

جلسه با تلاوتی از کلام ا... قرآن مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی آغاز گردید.

در ابتدای جلسه آقای دکتر رئیسی معاون اجتماعی دانشگاه ضمن خیر مقدم به حضار، به تبیین اهداف جلسه پرداخته و عنوان نمودند که اجتماعی شدن سلامت با مشارکت مردم، همکاری بین بخشی و عدالت در سلامت قابل اجراست و کانون سلامت محلات در پایین‌ترین سطح آن، ساز و کاری ساختارمند برای مشارکت مردم در سلامت است.

وی با گلایه از عدم حضور نماینده برخی ادارات به اهمیت اجرای طرح توسعه بهینه سلامت محلات و برنامه مداخلات اجتماع محور پرداخته و ادامه داد: این برنامه‌ها زمان‌بر است ولی با هم‌گرایی و هم‌افزایی مردم و مسئولان، بهترین نتایج حاصل می‌شود و حمایت فرمانداری در اجرای آنها بسیار مهم است. وی افزود: ایجاد خانه‌های سلامت در تمام محلات شهر اردبیل و شهرستان‌های استان در دستور کار معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی است. این محلات تنها مختص به مناطق حاشیه شهر و یا کمتر برخوردار نیست بلکه در تمام محلات شهر اردبیل و دیگر شهرستان‌های استان نیز دایر می‌شود.

وی اظهار داشت: هنوز به جمع‌بندی نهایی برای تعداد کانون‌ها در استان نرسیده‌ایم اما تا پایان امسال سه کانون را در شهر اردبیل و دو کانون سلامت محله را در شهرهای دیگر استان در نظر گرفته‌ایم. او جلب مشارکت مردم، هماهنگی بین‌بخشی در راستای ایجاد عدالت اجتماعی، ارتقای سطح سواد سلامت مردم و افزایش امید به زندگی در مردم را از اهداف اصلی ایجاد کانون‌های سلامت ذکر کرد. وی تأکید کرد که ارتقای سبک زندگی مردم با استفاده از مشارکت خود مردم و توانمندسازی آنها در دستور کار معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل است که از طریق کانون‌های سلامت قابل انجام است.

معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در ادامه سخنان خود گفت: عضویت همه افراد از اقشار مختلف در کانون‌های سلامت محلات آزاد است و هیچ محدودیتی ندارد.

دکتر رئیسی افزود: تصمیم داریم به صورت مستمر جلسات راه‌اندازی کانون‌های سلامت محلات را برگزار کنیم و مطالبات مردم در حوزه‌های مرتبط با سلامت را بشنویم. در این جلسات از مسئولان مرتبط با حوزه‌های مختلف دعوت و برای رفع مشکلات چاره‌اندیشی و تصمیم گیری می‌کنیم.

در ادامه آقای دکتر جهانگیر ضمن توضیح جامع و مدون در خصوص نحوه تشکیل و راه‌اندازی کانون‌های سلامت محلات و نحوه مشارکت ادارات در این خصوص اجتماعی کردن سلامت را یکی از سیاست‌های وزارت بهداشت دانست و گفت: برای تحقق این موضوع به مشارکت فعال سمن‌ها و مردم نیاز داریم. فراهم کردن امکان مشارکت‌های مردمی و تقویت همکاری‌های بین بخشی از موارد مورد انتظار در راه اندازی کانون‌ها در اردبیل است.

آخرین ویرایش۱۵ آذر ۱۳۹۷

نظر شما :